American Apparel

okej, den första ( och sista ) bilden är, jag vet inte hur jag ska beskriva men jag bara satt och kollade på den i tio minuter och tänkte, är det shortsen de säljer eller? Om man kan göra så här efter att ha satt på sig dessa shorts tänker jag definitivt köpa de. American Apparel har världens underbaraste reklambilder har jag upptäckt, mycket dans och sånt som jag älskar!

Ej öron, ej öron, ej svansar hava de


Drar till Norrland och firar midsommar, kommer tillbaka på söndag. Glad midsommar på er, puss!


femme fatale

Planerar att gå på Britney Spears nya tour, Femme Fatale som kommer till Stockholm den 16 oktober. Min stora idol sen jag var superliten, ska bli jättekul speciellt tillsammans med Evelina som också är ett HUGE fan. Haha, vilka muppar. Världens bästa låt har ni där uppe ↑, I'm not a girl, not yet a woman kan jag utantill och har kunnat det sen jag var kanske fem år. Grät till den när jag var liten eftersom hon var ju så fin, men nu gråter jag inte längre som tur var. Men videon är UNDERBAR, so check it out!

hey girl you are beautiful!

Fotade med ISO 1600 så därför blev det kornigt, men det blev helt okej ändå. Sommarfeelings på top!

you just have to dare

Detta underbara läppstift som är slut i varenda affär! Dare från Make up store finns i mina drömmar just nu.
Bilder från: lisaplace;annapedersen;makeupstore

en blomma, två blommor, tre blommor


SOMMAR'11


Älskar den underbara bakgrunden med något fantastiskt byggarbete! Love.

Festival

Rix FM, typ det bästa som händer här på sommaren, börjar med den finaste bilden jag hittade i min kamera på mig och Madde. Och sen såklart, den bästa av alla, DANNY! Ignorera den fula rosa mobilen som täcker snyggingen. Puss !

RSS 2.0